Marmeladrapporten

Marmeladrapporten

Offentligt skrattande receptkvinnor hotar nationell säkerhet

Rykande absurtPosted by Linda Wed, July 30, 2014 19:42:59

Turkiets vice premiärminister Bülent Arinç höll i måndags ett uppmärksammat tal, där nya rön om Turkiets moraliska förfall kungjordes: http://www.hurriyetdailynews.com/women-should-not-laugh-in-public-turkish-deputy-pm-says-.aspx?pageID=238&nID=69732&NewsCatID=338

Det har länge varit känt att bristande kyskhet orsakar i stort sett allt förfall av moralisk karaktär. Vad som nu har framkommit, är att problematikens kärna i huvudsak består av att kvinnor skrattar på offentliga platser. Forskare arbetar dygnet runt för att hitta metoder att hindra den svårstyrda reflex som skratt i många fall utgör. Elpistoler och det billigare alternativet vassa stenar, har hittills visat sig vara mest effektiva.

Arinç poängterar dock att det finns andra saker, vid sidan av skrattandet, som kvinnor bör underlåta att ägna sig åt, och som torde vara betydligt lättare att kontrollera än skratt. Det handlar bland annat om att inte tala om oväsentliga saker på mobilen, som exempelvis vem som gjorde vad, eller att utbyta matlagningsrecept.
  • Comments(1)//marmeladrapporten.lindasfilosofi.se/#post8