Marmeladrapporten

Marmeladrapporten

Halvnaken Putin farligare än någonting annat

Rykande absurtPosted by Linda Sat, February 15, 2014 16:12:05

Kristofer Ahlström slår larm (DN 15/2) om faran med att skrocka okontrollerat åt bilder där Putin figurerar i bar överkropp. Många svenskar har på grund av detta inte bara blivit fullständigt passiva inför Putins politik, utan löper också ökad risk att dö i förtid. Enligt Ahlström gör vårt banaliserande av Putinbilderna att han är ”farligare än någonting annat.” http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/kristofer-ahlstrom-vladimir-putins-bara-brost-ar-en-inrikespolitisk-skenmanover/

Väntandet på nästa bild har gjort många så paralyserade att de inte längre klarar av att ta sig upp ur sina TV-soffor, vilket gör att hjärt- kärlsjukdomarna ökat markant sedan bilderna börjat komma. Forskare menar att Putinbilderna är moderna trojanska hästar, som genom att indirekt täppa till blodkärl på sikt kommer att utplåna svenska folket i ett sista, pysande skratt.

Så länge vi sitter fastnaglade i våra soffor, är vi dessutom oförmögna att åstadkomma genomgripande förändringar i rysk politik genom att ställa oss med skyltar i svenska småstäder och kräva att Charlotte Kalla inte borde ha åkt till OS.

  • Comments(0)//marmeladrapporten.lindasfilosofi.se/#post5